Om Sentexa

Sentexa AB är ett ägarlett bolag som arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholmsområdet.

Rickard Ericson startade Sentexa AB 2002, och lade därmed grunden för den verksamhet som idag består av 11 anställda och med ett brett tjänsteutbud inom såväl service som nyinstallation.

Vi utför alla typer av elarbeten till företag, organisationer och förvaltningar. Vår erfarenhet är en fördel för våra kunder. Vår personal är erfaren och har arbetat länge på företaget. Att vår personal blir kvar på företaget tror vi beror på att vi värnar om den anställde lika mycket som vi värnar om kunden. Erfaren personal är en av våra främsta styrkor. Skickliga elektriker utför arbetet med hänsyn och omsorg.

Sentexa AB arbetar strikt efter sin kvalitets- och miljöplan. Vilket speglar en organisation som är dedikerad till att systematiskt förbättra sin kvalité och därmed kundernas förväntningar samt lever upp till erkända miljökrav. Företaget tar också arbetsmiljön på största allvar för att ha en så frisk och välmående personal som möjligt.

Idag är vi ett AAA-företag, vilket innebär högsta kreditvärdighet.

Våra ramavtalskunder utgör den största delen av våra uppdrag. Vår långa erfarenhet av denna typ av projekt gör oss till en naturlig samarbetspartner när det gäller underhållsarbeten i lägenheter, på kontor och i offentliga lokaler.

Eftersom våra uppdrag ofta utförs ute hos våra kunders kunder i deras pågående verksamhet, som i bostäder och på skolor, är det viktigt att ta hänsyn och utföra arbetet med omsorg.

 Vi utför också totalentreprenader där vi tar fram en kundunik lösning tillsammans med vårt stora kontaktnät av leverantörer och projektörer.